Käytetyt kannettavat

Kannettavat luokitellaan neljään eri kuntoluokkaan. Kaikki kannettavat ovat testattu.

Kuntoluokitus: A+
Todella hyvässä kunnossa oleva kannettava, jossa korkeintaan pientä käytön jälkeä rungossa. Kannettava on ulkoisesti lähes uuden veroinen. Näyttö on virheetön.

Kuntoluokitus: A
Hyvässä kunnossa oleva käytetty kannettava. Kannessa ja rungossa on normaalia pientä kulumaa ja/tai merkintätarran/leiman poiston jälkeä (yleensä kannessa). Näytössä saattaa olla aivan pientä jälkeä, mutta sitä ei käytössä huomaa.

Kuntoluokitus: B
Kohtalaisessa kunnossa oleva kannettava. Kannettavassa saattaa olla jonkin verran kosmeettisia haittoja, esimerkiksi jälkiä näytössä, pientä lommoa tai rungossa olevaa kulumaa. Lisätietoja on tuotekuvauksessa.

Kuntoluokitus: C
Kulunut kannettava, jossa on esimerkiksi isompaa kolhua/lommoa, naarmua näytössä tai jokin portti voi olla rikki. Lisätietoja on tuotekuvauksessa.Käytetyt pöytäkoneet

Pöytäkoneet luokitellaan kolmeen eri kuntoluokkaan. Kaikki pöytäkoneet ovat testattu.

Kuntoluokitus: A
Pöytäkoneen rungossa/etupaneelissa saattaa olla pientä kulumaa, lommoa ja/tai hankaumaa.

Kuntoluokitus: B
Pöytäkoneen rungossa/etupaanelissa on isompaa kulumaa, lommoa ja/tai hankaumaa.

Kuntoluokitus: C
Pöytäkoneen rungossa/etupaanelissa on isompaa kulumaa, halkeamia, lommoa ja/tai hankaumaa. Myös joitakin osia saattaa puuttua. Lisätietoja on tuotekuvauksessa.


Voit aina ottaa meihin yhteyttä ja kysyä kannettavan, pöytätietokoneen tai näytön kunnosta erikseen, voimme lähettää sinulle myös lisäkuvia sähköpostitse.