Toimitus- ja palautusehdot


Tilaus- ja toimitusehdot

Pidätämme oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§).

- Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alaikäisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa holhoojan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.
  - Toimitus tapahtuu Matkahuollon tai Postin kautta. Ostos maksetaan ennakkolaskulla tai verkkokaupan maksupainikkeita käyttäen (pankkipainikkeet, korttimaksut, Klarna lasku, Klarna osamaksu).

  - Lähetetyistä tilauksista saat ilmoituksen seurantanumeroineen sähköpostiisi. Ilmoitus lähetetään kun lähetämme paketin (1–3 arkipäivää ostoksesta).

  Tuotteet voi myös noutaa Hämeenkyröstä osoitteesta Härkikuja 1, 39100 Hämeenkyrö.


  Peruttamis- ja palautusehdot

  - Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Peruuttamissoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät.

  - Asiakkaan velvollisuus on näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Matkahuollon kuitin avulla.

  - Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

  - Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

  - Tuotteiden palauttaminen on maksullista. Emme korvaa tuotepalautuksen toimituskuluja. Asiakas palauttaa tuotteen meille parhaaksi näkemällään tavalla (esim postipaketti tai Matkahuolto).

  - Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, Datacave palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palauta. Palautukset suoritetaan aina alkuperäisellä maksutavalla (3) arkipäivän kuluessa siitä kun palautettu tuote on saapunut Datacavelle.